Startup eller etablert selskap?
Campus Ullevål er et fellesskap for både små og store aktører.

Som leietaker i Campus Ullevål blir du en del av et faglig miljø med vekt på mangfold, utvikling og kunnskapsutveksling. Campus Ullevål Cowork tilbyr dessuten kortere kontrakter og fleksible arbeidsplasser til oppstartsbedrifter og mindre selskaper.

Ved å samle ulike aktører som jobber med innovasjon og teknologi innen klima, energi og miljø, er målet å legge til rette for fremtidsrettet samarbeid og styrke kompetanse på bærekraft. Alle på huset blir en aktiv del av utviklingen av Campus Ullevål.

NIVA

Norsk institutt for vannforskning, er Norges viktigste miljøforskningsinstitutt for vannfaglige spørsmål, og arbeider innenfor et bredt spekter av miljø-, klima- og ressursspørsmål.

Les mer her.

NGI

Norges Geotekniske Institutt, er et uavhengig, internasjonalt senter for forskning og rådgivning innen ingeniørrelaterte geofag, som integrerer geoteknisk, geologisk og geofysisk ekspertise.

Les mer her.

Campus Ullevål Cowork

Campus Ullevål Cowork er et tilbud til oppstartsbedrifter, satellitter og selskaper, som ønsker seg en fleksibel leieavtale. Fleksible og korte leiekontrakter legger til rette for at bedrifter skal kunne vokse i takt med egne behov og en bransje i stadig endring.

Som medlem av Campus Ullevål Cowork får du møblerte kontorer, tilgang til møterom og fellesområder, IT-tjenester og døgnåpen adgang. Strøm er inkludert i prisen, det samme er garderobe, renhold og sykkelparkering. Som leietaker blir du en del av et stort fagfellesskap innenfor klima, energi, samfunnssikkerhet og infrastruktur, med tilgang til nettverkseventer, foredrag og andre arrangementer på huset.

Campus Ullevål er en del av innovasjonsdistriktet Oslo Science City, med kort vei til T-bane, sentrum og Marka.

Interessert i å være en del av
Campus Ullevål? Ta kontakt!