Furset Kantine skal stå for servering

Mai 2024

Inngår avtale: (f. v.) Adm. Dir Gjøran Sæther i Fursetgruppen, Frode Rønne Malmo i Aspelin Ramm og Cecilie Grøsland og Esben Krogh i Furset Kantine. Foto Aspelin Ramm/Bow

Når Campus Ullevål står ferdig i 2026, er det Furset Kantine som skal stå for bevertningen til de 1500 ansatte og deres besøkende.

Furset Kantine ble etablert i 2018, og har over 8000 daglige lunsjgjester i Oslo og omegn.

Når kontorbygget Campus Ullevål i Oslo Science City står klart kan de telle enda flere.

– Lunsj, møtemat og bevertning er en viktig del av arbeidshverdagen i våre kontorbygg, og da må vi ha med oss de beste leverandørene på dette området. Vi har allerede et godt samarbeid med Furset Kantine på VIA og Rosenholm Campus, og vi er trygge på at de er den rette partneren for Campus Ullevål. Fokuset de har på kvalitet og bærekraft i matprofilen passer svært godt med både byggets profil og leietakernes behov, sier Frode Rønne Malmo, bygulvssjef i Aspelin Ramm.


Campus Ullevål eies av Aspelin Ramm og Norges Geotekniske Institutt (NGI), og blir et fagmiljø innen klima, miljø, samfunnssikkerhet og infrastruktur. Bygget i seg selv har en tydelig miljøprofil, med innovative løsninger og gode, naturlige materialer. Furset Kantine bygger på samme konsept, og vil kunne imøtekomme leietakernes forventninger til høy kvalitet på både omgivelser og mat.

– Vårt mål er å tilby relevante og nyskapende konsepter, og gi mennesker gode matopplevelser hver eneste dag. Vi vektlegger kortreiste råvarer, synlige og imøtekommende kokker og alltid det lille ekstra, sier Cecilie Grøsland, daglig leder i Furset Kantine.

– Vårt mat- og servicekonsept bygger på respekt for faget, kjærlighet til råvarene, og gleden av å jobbe hardt med noe man brenner for. Det er en tilnærming jeg tror vi deler med våre fremtidige gjester på Campus Ullevål, avslutter Grøsland.